Renodak Systems N.V.

Dakwerken - Isoleren

Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Ook in een bestaande woning loont het zeker de moeite om het dak te isoleren.

Het isoleren van een dak is een actueel gegeven. Het dak is de grootste verliespost van de duur opgebouwde warmte en bovendien stimuleert de overheid de isolatie op verschillende manieren. Wanneer je voor een renovatie staat, is het dak de meest logische stap om te beginnen.

Vanaf 1 januari 2015 wordt trouwens dakisolatie in Vlaanderen verplicht! Dit wordt bepaald in de Vlaamse dakisolatienorm. Wacht dus niet langer en laat uw dak of zoldervloer nu isoleren als u nog ten volle wil genieten van alle premies en fiscale voordelen voor dakisolatie.

 Zie ook op http://www.energiesparen.be voor meer info

 

Uw dak of zoldervloer laten isoleren door Renodak

Renodak Systems NV is erkend verdeler en gecertifieerd plaatser van zowel Recticel als Bauder isolatie.

 

Isoleren met Bauder isolatiebauderisolatie

BauderPIR is een door ontwikkelde Polyurethaan hardschuim met een verhoogde PIR-Index, en heeft daardoor verbeterde eigenschappen. Het is het isolatiemateriaal met een zeer gering warmtegeleidingscoëfficiënt en voldoet al bij geringe dikte aan de huidige strenge normen, voor het besparen van energie.

Isoleren met BauderPIR staat voor hoge isolatiewaarde en een uitstekende dimensionale stabiliteit. BauderPIR is bestand tegen hete bitumen en kan met een bitumenbanen worden afgedicht.

BauderPIR kan niet rotten, is schimmel- en rotvast, geurloos, onschadelijk voor het milieu en is daarom in uitermate geschikt voor technische toepassingen in de bouw.

Isoleren met het Powerroof systeem van Recticelrecticel isolatie

 POWERROOF® is speciaal ontwikkeld voor de isolatie van hellende daken met het Sarking-systeem.
- POWERROOF® is een isolatieplaat met een kern in Taufoam by RECTICEL, (hard polyisocyanuraatschuim met bijzondere celstructuur), bekleed aan beide zijden met een licht gewafelde aluminiumfolie van 50µ (diktes 60-100 mm) of meerlagen complex (diktes > 100 mm-160 mm).
- Het Taufoam by RECTICEL heeft een verbeterde brandreactie A1 volgens KB 19/12/1997.
-Bovenop het POWERROOF®-paneel wordt een waterdichte maar dampopen onderdakfolie RECTIVENT® aangebracht. Deze folie vervult de functie van onderdak aan de bovenzijde van de isolatie. Hierdoor ontstaat een snelle waterdichte afscherming van de constructie. Het POWERROOF®-paneel vervult dus gelijktijdig de functie van isolatie en van onderdak.
- Het paneel is eveneens voorzien van tand- en groefverbinding wat de continuïteit van het isolatieschild verzekert en bijgevolg condensatieproblemen vermijdt.
- Het paneel is standaard 60, 80 of 100 mm dik. Afmetingen: 1200 mm x 2500 mm; voor diktes > 100 mm: 1200 mm x 2400 mm.

- Dankzij de uitstekende isolatiewaarde van POWERROOF® kan met een minimale dikte een maximum aan isolatie en comfort gerealiseerd worden.
- Om tegemoet te komen aan de hogere eisen inzake isolatie, zijn grotere diktes op bestelling verkrijgbaar (120, 140, 160, 180 mm).