Renodak Systems N.V.

Zonnepanelen op overzetdaken

Zonnepanelen in 2016?

Door een reeks maatregelen van de regering zal je electriciteitsfactuur stijgen met 50 % zonder dat je er iets aan kan doen!
Wel, je kan er iets aan doen. Bepaal zelf je electriciteitsfactuur voor de komende 30 jaar en laat je geld renderen. Voor een gemiddelde installatie kan je, op die periode, tot wel € 15 000,- besparen door het plaatsen van zonnepanelen.

Waarom Renodak?

Onze jarenlange ervaring met daken en zonnepanelen is de ideale combinatie om een installatie af te leveren volgens de regels van de kunst.

Het feit dat wij buiten de groene energiemarkt ook nog actief zijn met de dakwerken geeft ons de kans om, wanneer de vraag naar zonnepanelen daalt of verdwijnt, onze afspraken en garanties ook in de toekomst na te komen.

Garanties?

Wij plaatsen zonnepanelen en omvormers van vooraanstaande fabrikanten waar alle panelen met de grootste zorg getest worden zodat wij, als installateur, gerust kunnen zijn over de produkten die geleverd worden en de garanties hierop.

Offerte

Neem de stap om eens te bekijken wat zonnepanelen kunnen betekenen voor jou.

Verzend je gegevens via het contactformulier op deze site en wij maken vrijblijvend een offerte op maat met de correcte terugverdientijd en rendement.

 
 

zonnepanelen
fotovoltäische zonnepanelen